Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szépségverseny 2011. képei

Szépségverseny 2011. képei

____________________________________________________
  
____________________________________________________

Ha szeretnél részt venni a versenyen vagy szeretnéd
tudni a részleteket a versennyel kapcsolatban :
____________________________________________________
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

valasztas2011@gmail.com

(MODERÁTOR, 2010.12.04 07:10)

Tisztelt Nagy László !

Amint látta, (s ha nem, akkor kérem nézze meg), a szavazás nem a mi weboldalunkon megy, már csak azért sem, hogy ne gyanúsíthassanak meg minket azzal, hogy csalunk. A szavazás tőlünk egy teljesen független oldalon történik és ez a következő :
www.szavazo.net

Ez az oldal egy úgynevezett szavazógép oldal, ahol bárki készíthet szavazógépet. Tehát ott, ahol ki tudja választani a 10 felsorolt szám közül hogy melyikre szavaz és rákapcsol a szavazás gombra, az a része már nem a mi weboldalunk tulajdona, hanem csak linkként van beépítve az oldalba, úgynevezett beágyazott linkként.

Ettől kezdve nekünk már semmilyen ráhatásunk nincs a továbbiakra nézve. Sőt, a szavazo.net weboldala úgy van elkészítve, hogy attól kezdve, hogy elkészült a szavazógép, már semmilyen módosítást sem lehet tenni rajta, és semmilyen formában sem tudunk beavatkozni annak működésébe.

Ezt a megoldást éppen azért választottuk, hogy ne lehessen minket csalással megvádolni. Ha valamilyen problémája van a szavazógéppel kapcsolatban, akkor kérem, hogy a szavazógép üzemeltetőjének írjon.

Tisztelettel: Petrován Pál MODERÁTOR

MODERÁTOR által áthelyezve ide

(Nagy László (e-mailon érkezett), 2010.12.04 07:09)

kérem önöket ne csaljanak a szavazással vannak olyan napok amikor hiába szavaz az ember a gép ki írja már szavazott ezúton kérem önöket javítsák ki a hibát és ne önök befolyásolják a szavazás vég eredményét .

valasztas2011@gmail.com

(MODERÁTOR, 2010.11.13 09:31)

A képeket illetve a jelentkezést a következő címre lehet küldeni:
valasztas2011@gmail.com
vagy ha az előző címre nem menne át:
szavazhat.eoldal@gmail.com

valasztas2011@gmail.com

(MODERÁTOR, 2010.11.13 09:13)

Érdekes, hogy pár nap eltelte után még mindig van olyan versenyző, akinek csak 1 vagy 2 szavazata van. Ezek szerint még saját magára sem szavazott, de akkor hogyan várhatja, hogy majd mások is szavaznak rá?
Ha önnmagában nem bízik, akkor hogyan várja ezt el másoktól?
Lehet, hogy senkit sem ismer, nincsenek rokonai, barátai, barátnői, ismerősei, stb... ?

Összegezve: igen is sokat tehet mindenki a saját sikeréért, mert az önsajnálat és a sírás az nem segít !

............

(MODERÁTOR, 2010.11.12 22:48)

Egy pár nappal ezelőtt volt a Világszépe verseny. Néztem, hogy a hölgyeknek milyen próbákon kellett részt venniük. Különböző megmérettetéseken vettek részt (versenyfutás, stb..)azért, hogy minél nagyobb legyen az esélyük a versenyt megnyerni.
Igaz, hogy sokszor embert próbáló feladatokat oldottak meg sikeresen, de valljuk be őszintén: a sikerrel nem együtt jár a kemény munka ?
Vajon aki megnyer egy országos versenyt, annak semmit sem kell tennie azért?
És vajon a verseny után nem kell sokszor fogat összeszorítva kibírnia a különböző fellépéseket, fotózásokat és egyéb tevékenységeket?
Nos, aki még egy ilyen "kicsi" versenyen is képes sok ember mozgósítani és képes hatással lenni másokra, az vajon nem valószínűbb, hogy egy verseny megnyerése után is megállja a helyét?

Ezek lehetnek akár költői kérdések is, de én azt hiszem, hogy sokszor már az is sokat elmond egy versenyző várható eredményéről vagy későbbi sikereiről, hogy hány emberre tud hatással lenni.

Hiszen valljuk be őszintén, a hétköznapi életben is akkor tudunk lenni igazán sikeresek, ha pozitív hatással tudunk lenni környezetünkre. És természetesen ez a szám minél több, annál nagyobb a siker !

Gabi ez a válaszom a kérdésedre.

gabi841204@gmail.hu

(Gabi, 2010.11.11 09:19)

Van értelme úgy megnyerni egy szépségversenyt tisztelt moderátor és kedves versenyzők, ahol a szavazókat mozgósítják?

---------------------

(MODERÁTOR, 2010.11.09 12:43)

Egyébként az természetes, hogy minden olyan versenyen, ahol országos szintű szavazás van (pl. Megasztár, stb.) ott egyértelműen számít az, hogy kinek mennyi ismerőse van.

---------------------

(MODERÁTOR, 2010.11.09 12:40)

Természetesen az egyfajta mérce, hogy ki mennyi szavazatot kapott, de hogy ki fog felkérést kapni a jövő évi versenyekre, az nem csak ezen múlik !
Azt egyértelműen jelezték számunkra, hogy akiknél felmerül a gyanú, hogy csaláshoz folyamodnak, a versenyen elért eredménye nem fog számítani.

zsigmondne.f@freemail.hu

(Ilona, 2010.11.09 12:12)

Szépek a lányok,de mivel nincs nagy tétje ennek a versenynek.Nem igazán érti az ember miért kell csaláshoz folyamodni.Nem csak az első oldalon a másodikon is csalnak,az éjszaka megduplázódtak a szavazatok.

gabi841204@gmail.hu

(Gabi, 2010.11.09 09:16)

Ez a "Kinek van több ismerőse az szavazzon" verseny?

emxbmw071@citromail.hu

(Iza, 2010.11.07 22:06)

Mindenki csodaszép:D

emxbmw071@citromail.hu

(Iza, 2010.11.07 22:05)

Sok sikert csajok!